O mașină de 40.000 lei, căutată de autoritățile din Germania, găsită de poliţiştii de frontieră la un șofer român

img - 2023-02-28T155942.669

Un autoturism marca VW PASSAT, căutat de către autoritățile din Germania, a fost găsit de către polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în posesia unui cetăţean român. Mașina, în valoare de 40.000 lei, a fost confiscată de autorități.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca VW PASSAT, căutat de către autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetăţean român. Mașina a fost confiscată de autorități pentru continuarea cercetărilor. În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

„În ziua de 27.02.2023 poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, pe D.N.39, în zona localității Agigea, au efectuat controlul asupra unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Germania, condus de către un cetățean român, în vârstă de 58 de ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis autoritățile.