O masina a fost lovită de doua trenuri în Busteni

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea primului ajutor medical în cazul producerii unui accident feroviar in Busteni (Poiana Țapului, la trecerea la nivel cu calea ferată).

La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, precum și ambulanțe SAJ, în sprijin.

Din primele informații primite de la fața locului, în eveniment a fost implicat un autoturism la bordul căruia se afla 3 persoane (un minor), încarcerați, cu diferite traumatisme, insa conștiențe.

Din verificările reprezentanților poliției, s-a stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani, la trecerea la nivel cu calea ferată ar fi intrat în coliziune cu un tren care circula către Brașov.

În urma impactului, autoturismul în cauză ar fi fost proiectat într-un alt tren care circula pe cealaltă linie, către Ploiești.

În urma accidentului feroviar a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor doi pasageri, un minor de 13 ani, respectiv o femeie de 75 de ani.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Traficul feroviar și cel rutier au fost restricționate. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *