O manevră greșită i-a fost fatală unei femei din Botoșani

Femeia in varsta de 50 de ani din Botosani care a fost impuscata accidental de sot este plansa de un sat intreg. Familia era cunoscuta ca fiind una linistita, iar intamplarea i-a socat pe sateni. Cei doi soti s-ar fi intors chiar in seara fatidica dintr-o excursie la Gura Humorului. Erau in bucatarie, iar barbatul a luat arma in mana, care s-a declansat accidental si a ucis-o pe sotia sa. Fiica celor doi a fost cea care a dat alarma.

Cei doi soti erau impreuna din liceu. Satenii povestesc ca erau un cuplu linistit, oameni muncitori si ca a fost intr-adevar un accident. Cei doi soti lucrau impreuna la scoala din sat si nu au avut niciodată parte de certuri in public sau violente. Acum, femeia de 50 de ani este plansa de un sat intreg.

„Am intrat cu lacrimi la prima ora. Cand am venit am vazut covoarele scoase pentru curatenie, totul impecabil. In fiecare clasa acum am dat scaunele jos de pe mese. Mai avea la dispozitie pana vineri, mai erau cateva zile. In schimb ea era foarte corecta, foarte respectuoasa, foarte de incredere și o familie exemplara. El foarte bun meseriaș, mereu. Avea si el jumatate de norma la scoala la noi, iar programul lui era de dupa masa si cand plecam noi la 4 jumatate, 5 veneau amandoi cu masina. Tineau foarte mult unul la altul.” a spus directoarea scolii intr-un interviu acordat pentru Monitorul de Botosani

Satenii au doar cuvinte de lauda la adresa celor doi soti si sunt socati de cele intamplate.

„Gospodari. Si ea aici foarte harnica, foarte… nu stiu. Mama ei nu stie, ea stie ca de inima a murit. Eu de dimineata am auzit, am vazut salvarea, am vazut masini trecand, zic ce s-o fi intamplat. Si mi-a spus o vecina. Stii ce s a intamplat, nu o mai vedem pe Lenuta. Am ramas asa pentru ca noi ne am inteles foarte bine. Orice, orice…” a spus o vecina intr-un interviu acordat pentru Monitorul de Botosani

Barbatul ar fi imprumutat pusca de la fratele iubitei fiului sau, iar acesta l-ar fi avertizat pe barbat ca arma este incarcata. Sotul femeii ar fi vrut sa foloseasca arma pentru a scapa de porcii mistret care intra in gospodarii. Apropiatii spun ca barbatul este socat si nu poate vorbi deocamdata. Tanarul de 21 de ani care i-a imprumutat arma a fost retinut de politisti pentru contrabanda calificata, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma fara drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *