O lună de arest pentru bărbatul care s-a rasturnat cu masina la Dumbrava

atentie

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 3 septembrie, un bărbat de 31 de ani, din comuna Ţibana ar fi condus un autoturism pe DJ 248, iar în localitatea Dumbrava ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard şi răsturându-se pe cupola autoturismului.

În urma impactului doi bărbaţi, pasageri în autoturism, au fost răniţi. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul de 31 de ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 4 septembrie, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Ieri, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.