O ieșeancă a fost împușcată de un hoț care venise să fure banii dintr-un cazinou din Nicolina

politiaaaa

O tânără, angajata unui cazinou din zona Nicolina a fost împușcată, chiar în timpul serviciului. Întâmplarea a avut loc în urmă cu două zile, în jurul orei 5 dimineața. Bărbatul a pătruns în societatea comercială, a agresat-o pe angajată, apoi a furat cei 35 de mii de lei aflați în casa de marcat și s-a făcut nevăzut.

Astăzi, individul a fost depistat și reținut de către polițiștii ieșeni fiind condus la audieri, alături de o femeie care ar fi complice. De asemenea, agenții au efectuat și percheziții la domiciliul agresorului, unde a fost recuperat 70% din prejudiciu.

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că angajata unei societăți comerciale ar fi fost agresată de un bărbat cu un dispozitiv tip teaser, iar ulterior acesta i-ar fi luat aproximativ 35.000 lei din casa de marcat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale Iași, la data de 13 octombrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii a fost depistat și condus la cercetări.

Totodată, a fost condusă la sediul Poliției și o femeie, bănuită de complicitate la comiterea acestei fapte.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor, cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza mun. Iași, fiind recuperat peste 70% din prejudiciu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și UTAI Iași. Cercetările continuă.” au transmis reprezentanții IPJ Iași.