O firma din Iasi a castigat licitatia pentru studiul de fezabilitate al drumului expres Satu Mare – Baia Mare

radu judele11

A fost semnat contractul de prestări servicii Completare/revizuire Studiu de fezabilitate pentru Drum Expres Petea – Satu Mare – Baia Mare, sector Satu Mare – Baia Mare. Contractul a fost  atribuit Asocierii SC Drum Pod Invest SRL – SC Search Corporation SRL, prin lider de asociere , o firma cu sediul in Iasi.

Valoarea contractului de prestări servicii este de 5.990.525 de lei, iar durata de execuție a contractului de prestări servicii este de 24 luni, din care elaborarea Studiului de fezabilitate – 6 luni, adaptarea documentației la cerințele finanțatorului – 12 luni și consultarea beneficiarului la atribuirea contractului pentru Proiectare și Execuție Lucrări – 6 luni.

SC Drum Pod Invest SRL este controlata de Radu Judele, fost consilier județean PNL în Botosani și administrator public al județului. Din PNL, Judele a ajuns președinte PMP Botoșani, pentru ca în 2020 să candideze pentru Consiliul Județean ca vicepreședinte al ALDE Botoșani.

Judele l-a avut ca angajat la Drum Pod Invest SRL pe Florin Țurcanu, fostul președinte al Consiliului Județean și președinte al PNL Botoșani, trecut, de asemenea, la ALDE.