Vaslui | O fetita, victima a incendiului din comuna Tacuta a murit iar alti doi copii au suferit arsuri grave

smurd noaptea

În urma incendiului din aceasta seara din comuna Tacuta, au rezultat 4 victime, între care trei copii, dintre aceștia, o fetiță în vârstă de trei ani a murit. Ea suferise arsuri de gradele II și III pe aproximativ 70% din suprafața corporală.

Fratele acesteia, în vârstă de șase ani, a suferit arsuri de gradele II și III pe circa 27% din suprafața corpului. Cel de-al treilea copil, în vârstă de 10 ani a suferit arsuri de gradele II și III pe aproximativ 40 din suprafața corpului.

Un adult de 26 ani, tatal a primilor doi copii a suferit arsuri de gradele II și III pe jumătate din suprafața corporală. Mama celor doi frați a suferit un atac de panică. Incendiul a izbucnit într-o bucătărie în care se afla o sobă. Tatal copiilor a intrat in foc dupa ce s-au propagat flacarile, reusind sa-i scoata pe micuti afara. Seful SVSU Tăcuta și vecinii au intervenit imediat, incendiul fiind lichidat în cel mult șapte minute. Incendiul s-a manifestat pe aproximativ șase metri pătrați.

Cele patru victime ale incendiului au fost urcate într-un autoturism, după care au fost transportate de urgenţă la Centrul de Permanență Codăești, unde au fost îngrijite de personalul medical până la sosirea echipajelor de intervenție aparținând SAJ Vaslui și ISU Vaslui.

Echipajul de stingere care se deplasa la intervenție a fost întors din drum, SVSU Tăcuta confirmând stingerea incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă.

Copiii vor fi adusi la Iasi.

  • In foto, hainele copiilor dupa incendiu