O fetita si un sofer au murit intr-un accident teribil pe Bucium

d1cafcbc-63d5-4908-b395-fb12f2622a6a

Tragedie cumplita astazi la amiaza in zona Bucium. Un groaznic accident rutier s-a soldat cu decesul unui copil de 3 ani si a unui sofer de 55 ani. Un camion care cobora Buciumul a ramas fara frane iar conducatorul auto a pierdut controlul volanului. Incercand sa redreseze vehiculul, o remorca s-a desprins fiind proiectata pe contrasens. Capul de TIR a lovit gardurile a doua casa si s-a oprit in peretele unei locuinte.

O fetita de numai 3 ani aflata in curtea casei cu bunica ei a fost lovita de mastodontul scapat de sub control. Din nefericire, micuta nu a avut nicio sansa de supravietuire. Bunica acesteia a fost ranita usor si a refuzat transportat la spital. Soferul implicat in tragedie a fost zdrobit intre cabina si casa.

Ioana Bilea- purtator de cuvant IPJ Iasi

Un sofer de 55 de ani, in timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor si semi-remorca, pe DN24 dinspre Vaslui spre Iasi, ar fi pierdut controlul volanului asupra directiei de deplasare, iar continerul transportat de ansamblul de vehicule ar fi proiectat pe partea stanga a sensului de deplasare. Acesta a intrat in coleziune cu doi stalpi. Ulterior, ansamblul de vehicule ar fi depasit partea carosabila si ar fi intrat in coleziune cu gardul a doua imobile, ulterior oprindu-se in peretele unui alt imobil.

Circulatia in zona a fost blocata, formandu-se cozi pe kilometri intregi. O echipa a unei firme de utilitati a intervenit de urgenta dupa ce o teava de gaz s-a rupt in momentul producerii accidentului.