O fetiță din Buhuși primește sprijin din partea fotbaliștilor FCSB

Într-o mișcare inedită de solidaritate, jucătorii de la FCSB au venit în sprijinul unei micuțe din Buhuși, Maria, în vârstă de doar 4 ani, care a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza unei probleme medicale.

Maria, o mică locuitoare din Buhuși în vârstă de doar 4 ani, a cucerit inimile tuturor prin spiritul său vesel și puterea de a se bucura de fiecare moment, chiar și în condițiile dificile în care trăiește.

Recent, ea a fost diagnosticată cu o fisură de timpan, necesitând două intervenții medicale delicate pentru a-și recăpăta sănătatea. Cu sprijinul devotat al Andreei Enache, care a inițiat mai multe campanii pentru ajutorarea Mariei, comunitatea se mobilizează acum pentru a oferi copilei un mediu curat și sigur pentru a se recupera.

O fetiță din Buhuși primește sprijin din partea fotbaliștilor FCSB

Într-un gest de generozitate și solidaritate, fotbaliștii de la FCSB au scos la licitație un tricou de joc al căpitanului Darius Olaru, semnat de întreaga echipă. Andreea Enache, coordonatoarea campaniei de susținere pentru Maria, a anunțat că tricoul va fi oferit celui care va face cea mai mare ofertă până vineri, ora 12:00. Licitațiile pot fi înregistrate în comentariile postării dedicate pe rețelele de socializare.

Acest gest nu numai că demonstrează solidaritatea din partea comunității de fotbal, dar și mobilizarea pentru a oferi copiilor precum Maria șanse mai bune în viață. Toți cei care doresc să contribuie la această cauză sunt încurajați să se alăture eforturilor pentru a ajuta la crearea unui mediu propice recuperării Mariei și pentru a-i oferi o șansă la o copilărie fericită și sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *