O fetiță de un an și jumătate a fost bătută fără milă, chiar de propria mamă, din răzbunare

Jmg9NDQwJmhhc2g9MGE0NmMwMDI1MzVlNGUzZjQ4N2MzOTAzZjRjMzllMDk=.thumb

O fetiță de doar un an și jumătate a fost bătută crunt, chiar de mama sa. Povestea a ieșit la lumină, după ce în spațiul public au apărut imagini cum copila care este trântită la pământ şi lovită, iar femeia nu pare deloc impresionată de plânsetele ei. Şocant este că mama scoate copilul pe casa scării unde ameninţă că o va ucide. Rudele femeii susţin că aceasta îşi agresează copilul pentru a se răzbuna pe fostul ei soţ, tatăl copilei, plecat la muncă în străinătate. 

Membrii familiei femeii au fost cei care au sesizat organele legii, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal, femeia fiind reținută pentru 24 de ore.

În acelaşi timp au fost sesizaţi şi inspectorii Protecţiei Copilului, care au luat-o pe copila de un an şi şase luni şi au dus-o la Spitalul Judeţean din Bacău, unde a fost supusă unor investigaţii medicale. Acolo medicii au decis că nu necesită internare şi a fost plasată în grija unui asistent medical profesionist.

Potrivit unor surse, motivul principal pentru care femeia își agresa fetița este de la suma de bani pe care o cere de la tatăl copilului, pentru întreținere. Astfel, atunci când se ceartă, femeia își agresează copilul. Individa urmează să fie prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.