O fetiță de 8 ani a căzut de la balcon. Ajunge la Spitalul pentru Copii cu elicopterul

69222473-0cc7-4c02-b189-6519d548daa6

O fetiță în vârstă de 8 ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Huși. Copilul aflat în izolare cu mama sa, a suferit un traumatism de coloană vertebrală dorsolombară și va fi transferat spre Iași, cu elicopterul.

”Echipa medicala de la Spitalul de Urgenta pentru Copii “Sf. Maria” Iasi este pregatita sa preia o pacienta in varsta de 8 ani, victima a unui politraumatism – cadere de la inaltime, ce va fi transportata din judet Vaslui pe cale aeriana. Dupa evaluarea primara si bilantul lezional initial si dupa obtinerea consimtamantului familiei, de a oferi date publice despre caz, vom reveni cu detalii. In urma datelor furnizate de ambulanta Vaslui insotitoarea pacientei este confirmata cu infectie cu virusul COVID-19 iar copilul va fi manageriat pe sectorul ATI-zona suspecti COVID”, a declarat dr. Lavinia Ionescu.

Din primele verificări, mama se afla într-o altă cameră a apartamentului, în momentul producerii accidentului, lăsându-şi fetiţa să se joace în camera ei. Circumstanţele în care a căzut copila de la etaj nu au fost, deocamdată, clarificate de poliţişti.