O femeie și-a pierdut viața după ce s-a împiedicat și a căzut între liniile de cale ferată. Victima a fost spulberată de trenul București – Galați

62329628

O femeie de 62 de ani, din Buzău, a fost lovită mortal de un tren, pe când se întorcea spre casă, iar oamenii din zonă susțin că zeci de persoane își pun zilnic viața în pericol în zona respectivă.

Blocul în care locuiesc are o singură cale de acces, iar aceasta presupune traversarea mai multor șine de cale ferată.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10:00, la ieșirea din Buzău. Femeia de 62 de ani locuia într-un bloc de garsoniere aflat în apropierea unei societăți comerciale.

Singura modalitate prin care locatarii pot să ajungă în oraș este traversarea căii ferate. Au fost montate semne de avertizare, o barieră și câteva dale.

Mecanicul locomotivei spune că a observat-o pe femeie în ultimul moment.

Mecanicul locomotivei: „S-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure, s-a împiedicat și a căzut exact între linii, moment în care am surprins-o. Eu am frânat rapid, mi-am făcut datoria, am dat semnale, probabil că s-a și panicat puțin”.

Un echipaj de ambulanță a sosit repede acolo, dar nu se mai putea face nimic pentru victimă.

Locuitorii din zonă spun că trenurile sunt observate foarte târziu din cauza unei curbe. Cel puțin trei oameni au murit în acest loc, în ultimii ani.

Polițiștii ancheteaza accidentul. Cu o oră întârziere, trenul interregio București – Galați și-a continuat drumul către destinație.