O femeie din Pașcani și-a turnat diluant pe cap și a amenințat că-și dă foc

smurd-primarie-1536x1152

O femeie din Pașcani a amenințat că își dă foc dacă Primăria Municipiului Pașcani va continua demersurile pentru evacuare.

Întâmplarea a avut loc astăzi, la audiențele ținute de de primarul Marius Pintilie. Astfel, după discuția pe care femeia a purta-o cu primarul, aceasta a scos o sticlă de diluant, pe care și-a turnat-o în cap și a amenințat că își dă foc. Ulterior, femeia a renunțat la amenințare și a ieșit din sala audiențelor.

După ce avut o scurtă discuție cu primarul, femeia a scos o sticlă de diluant și și-a turnat-o pe cap, amenințând că-și va da foc. Văzând că primarul nu cedează în intenția sa de a evacua chioșcurile și tarabele ce nu au contract din piața vale, femeia a renunțat la amenințarea sa și a ieșit din încăperea în care se țin audiențele.

Din cauza mirosului puternic al diluantului, femeie a amețit, iar martorii au sunat la 112. La fața locului a sosit un echipat de pompieri, deoarece exista pericolul ca femeia să se autoincendieze, și personal medical de la SMURD care au transportat-o la spital.

Sursă foto: News Pașcani