O femeie din Găeşti şi-a surprins soţul cu amanta în maşină. Reacţia tinerei i-a adus două amenzi din partea Poliţiei

Scene incredibile petrecute luna trecută în Găeşti. O femeie şi-a surprins soţul în maşină cu amanta, dar la final tot ea a fost amendată.

Potrivit cronica-gaestiului.ro, întreaga scenă s-a produs la sfărştitul lunii august, chiar în apropiere de sediul Poliţiei. O tânără în vârstă de 29 de ani şi-a surprins soţul în timp ce era cu altă femeie în maşină. Nervoasă din cale afară, femeia înşelată s-a urcat pe capota maşinii pentru a-i împiedica pe cei doi să plece. Acest lucru nu l-a impresionat pe şofer care a pornit maşina şi a început să ruleze cu soţia pe capotă.

Într-un final s-a ajuns la Poliţie, acolo unde soţia înşelată a fost amendată. A primit în primă fază o amendă de 290 de lei pentru că pietonii nu au ce căuta pe partea carosabilă, iar o doua amendă în valoare de 200 de lei a primit-o pentru injurii şi expresii jignitoare. „Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002. Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *