O femeie de 88 de ani este de negăsit. Un șofer ar fi accidentat-o cu mașina și i-ar fi ascuns trupul

62309296

O femeie de 88 de ani, dintr-un sat din Dâmboviţa, e de negăsit de mai bine de trei săptămâni. Sunt indicii că un şofer ar fi accidentat-o, după care i-ar fi luat trupul pentru a-l ascunde.

Criminaliștii vor să aducă în sat inclusiv câini de urmă și o dronă, după ce căutările la pas nu au dat niciun rezultat.

Floarea Vasile locuieşte în satul Mărceşti din comuna Dobra şi suferă de Alzheimer. Are patru copii, două fete şi doi băieţi. Fetele sunt stabilite în străinătate, una în Italia, cealaltă în Statele Unite, în timp ce băieţii locuiesc în București. Aceştia îşi vizitau mama ori de câte ori puteau şi o ajutau de la distanţă cu bani şi cu cele necesare. Din 19 noiembrie, pensionara e insă de negăsit.

Cornelia Gheorghe, fiica femeii dispărute: „De la Chicago, special am venit ca să îmi găsesc mama. S-a ajuns la concluzia că e posbil să o fi luat-o cu un mijloc de transport de la poartă.”

Un vecin este ultima persoana care a văzut-o pe femeie în viaţă, în dimineaţa zilei de 19 noiembrie.

Rudele au auzit zvonuri că bătrâna ar fi fost lovita de o maşină, iar şoferul i-ar fi transportat trupul în afara localităţii.

Îngrijorate, rudele au cerut din nou ajutorul poliţiştilor. Dis de dimineaţă au pornit împreună cu voluntarii şi cu sătenii în căutarea femeii dispărute. Au peritat întregul câmp de la marginea localităţii, pădurea, dar şi vecinătăţile. Din păcate, până acum nicio urmă”.

Anchetatorii vor să aducă şi câini de urmă, dar şi o dronă, pentru a cerceta zona de sus. Femeia a fost dată în urmărire la nivel naţional. Oricine o vede sau poate oferi detalii care să ducă la găsirea ei este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.