O femeie de 85 de ani, imobilizată la pat, a fost violată în noaptea de Înviere, de un bărbat din Popricani

O femeie în vârstă de 85 de ani din Iași a fost violată de un individ chiar în noaptea de înviere. Potrivit unor surse, femeia se afla singură în casă fiind imobilizată la pat, iar un bărbat necunoscut, în vârstă de 30 de ani, din Popricani, ar fi intrat în casă peste ea. După ce a întreținut relații sexuale cu victima, individul s-a făcut nevăzut.

Femeia a povestit totul fiicei sale, care a alertat imediat autoritățile. Astfel, bărbatul a fost reținut de polițiștii ieșeni, iar mai apoi prezentat instanței care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

„Pe data de 23 aprilie 2022, agenții din cadrul Secției III de Poliție Rurală Popricani au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost violată de un bărbat necunoscut. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat bănuitul comiterii faptei: un bărbat în vârstă de 30 de ani. Pe baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Pe data de 24 aprilie 2022, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!