O femeie a incercat sa se sinucida in propria locuinta

Sharing is caring!

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Politiei si SMURD Iasi au fost solicitate sa intervina dupa ce o femeie din comuna Dancu s-a blocat in locuinta si a incercat sa se sinucida. Potrivit unui apel la 112, din apartamentul femeii, situat la etajul trei al unui bloc, mirosea a gaz metan. Pentru a evita o tragedie de proportii, vecinii acesteia au inchis conducta de gaz de pe casa scarii.

Femeia, in varsta de 44 de ani, a dat foc la covor si si-a taiat venele si a fost dusa la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului ‘Sfântul Spiridon’ din Iasi, unde a primit ingrijiri medicale de specialitate.

Diana Cimpoesu, coordonator UPU – SMURD Iasi: “A inceput tratamentul, a fost adusa in Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Sfantul Spiridon, unde s-a diagnosticat o intoxicatie cu fum, intoxicatie cu medicamente si o tentativa de suicid prin prezenta plagilor la nivelul antebratelor care insa nu i-au pus viata in pericol. Pacienta a fost tratata in urgenta is internata in clinica medicala cu profil de toxicologie este stabila, constienta, pacienta are diagnosticat un sindrom depresiv pentru care va fi nevoie mai departe sa faca tratament si consult de specialitate in
psihiatrie”.

shares