O femeie a fost târâtă de un tramvai in Piata Chirila

tramvaiul-iei-tg-cucu

O femeie în vârstă de 55 de ani din Pascani a fost târâtă de un tramvai azi-dimineata, in cartierul Tatarasi, in statia Piata Chirila. Incidentul a avut loc după debarcarea şi îmbarcarea călătorilor, în momentul în care se închideau uşile.

Reprezentantii RATP Iasi au declarat ca femeia ar fi incercat sa urce in tramvai dupa ce vatmanul a inchis usile si, pentru ca si-a prins geanta in interior, a stat agatata de vagon cativa metri, pana cand a cazut pe caldaram.

Adrian Mihai, purt. cuv. RATP Iasi: „In aceasta dimineata, in jurul orei 9.40, in statia Piata Chirila, s-a petrecut un eveniment in care a fost implicat vagonul 320. O persoana din afara localitatii a incercat sa urce in tramvai dupa ce usile s-au inchis. A introdus in vagon geanta personala iar vatmanul si-a continuat traseul fara sa sesizeze incidentul. Dansa nu a renuntat la geanta chiar si cand vagonul a fost pus in miscare. Din declaratiile vatmanului, rezulta ca pe peron erau mai multi calatori si nu a putut observa femeia care se tinea de un obiect aflat in interiorul vagonului”.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi,  a anunţat că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar femeia, în vârstă de 55 de ani, din Paşcani, a fost transportată la spital.