O femeie a fost injunghiata la Primaria Belcesti

UPDATE: „Sotul a injunghiat sotia. Ea voia sa divorteze, el nu a fost de acord, de aici cred ca a degenerat. Ambii sunt de aici din comuna, din satul Liteni, numai ca ea plecase, se mutase in Coarnele Caprei. Sunt la a doua casatorie ei, sunt casatoriti din februarie 2020. Nu se astepta nimeni la asa ceva. Am intervenit cu totii, personalul de la noi a incercat sa-i opreasca sangerarea, am adus asistentele comunitare pana au venit medicii. Speram sa fie bine. Pe el, l-am imobilizat, i-am luat cutitul din mana si a fost arestat”, ne-a spus Dumitru Tanasa, primarul comunei Belcesti.

UPDATE: La fata locului a fost trimis elicopterul SMURD, femeia pierzand mult sange.

STIRE INITIALA: Incident socant in aceasta dimineata la Primaria Belcesti. O femeie a fost injunghiata de catre un barbat, pe fondul unei crize de gelozie. Victima prezinta rani la nivelul toracelui si la un picior.

Spre locul incidentului a plecat o ambulanta ca sa o preia pe femeie. La scurt timp, barbatul a fost prins si incatusat. Acesta a aruncat cutitul in apropiere.

Din primele informatii, cei doi erau sot si sotie iar astazi au convenit sa se intalneasca la Primarie ca sa divorteze. Doar ca, barbatul, in varsta de 40 ani nu a vrut sa mai divorteze. Ambii erau la a doua casnicie iar femeia, in varsta de 30 ani era plecata de ceva timp de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *