O femeie a alertat polițiștii, după ce ar fi fost răpită și sechestrată

PTlhNTQ1NWM5YzFjNzkzODA4MGMxMTg5OWEyOGQyMDJj.thumb

O femeie în vârstă de 41 de ani, din Neamț a alertat polițiștii, după ce ar fi fost răpită și sechestrată. Femeia a fost găsită într-o baracă, de pe raza municipiului Piatra-Neamț.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că poliţiştii au demarat cercetările în urma cărora a fost identificată locaţia unde se afla femeia, o bază sportivă nefuncţională din oraş.

„Din declaraţiile apelantei a reieşit faptul că, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 19.30, după ce ar fi părăsit incinta unui bar din Piatra-Neamţ, ar fi fost ajunsă din urmă de o persoană necunoscută, care i-ar fi acoperit ochii cu o eşarfă, după care ar fi fost condusă şi încuiată într-o încăpere, nefiind victima vreunei agresiuni. Persoana în cauză, un bărbat de 61 ani, din Piatra-Neamţ a fost identificată de poliţişti şi condusă în vederea audierii la sediul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu a fost reţinut pentru că ar exista neconcordanţe între declaraţiile femeii şi probele administrate de poliţişti.