O eleva din Butea a murit la finalul orelor de curs

eleva

Tragedie la Butea dupa ce o eleva a murit la finalul cursurilor, in drumul spre casa. Fetita pleca spre casa cu o alta colega careia i-ar fi spus sa alerge sa prinda microbuzul.

Fata a reusit sa faca doar cativa pasi si s-a prabusit la pamant. Colega acesteia a strigat dupa ajutor iar cativa oameni au incercat sa o salveze. Dupa ce martorii au sunat la ambulanta, un echipaj medical au resuscitat-o mai bine de o ora dar nu a mai fost salvata.

Eleva decedata ar fi provenit dintr-o familie cunoscuta pentru afectiunile cardiovasculare. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa fiind dispusa si efectuarea necropsiei.

Update: Anti Anton, primar comuna Butea: „Din pacate, e o tragedie pentru noi si pentru comunitate in preajma sarbatorilor. Ne pare nespus de rau ca o copilita de numai 11 ani a trebuit sa moara. Probabil asa a vrut Dumnezeu. Vom sta cu sufletul alaturi de familie si incercam si financiar sa vedem ce putem face. Transmit condoleante si suntem alaturi de ei. Am fost cu totii acolo, au fost 3 ambulante, am incercat sa facem tot ce trebuia facut, din pacate nu s-a reusit nimic”.

Update:

„Fetița nu era scutită medical, nu era în evidențele noastre ca având o problemă medicală, care să fie certificată cu vreun act. De la 12 la 13 au avut oră de educație fizică, oră în care doamna a discutat despre proba de evaluare care au dat-o săptămâna trecută și având 30 de copii în clasă, până a vorbit cu fiecare a trecut ora și nu au făcut nici un fel de efort în timpul orei de sport. S-a încheiat ora, copiii au plecat acasă, 3 fetițe se deplasau spre corpul acesta pentru că de aici ele iau microbuzul. 34 Și dintr-un moment, ele discutau acolo, hai să mergem mai repede, avem timp că merge microbuzul întâi la Miclăușeni, după aceea vine la noi și nu a apucat să spună fetița hai să mergem mai repede că a căzut”, a declarat Geta Predoi, directorul școalii Butea.