O comuna din Prahova a decontat cheltuieli de deszapezire a gardului viu din comuna desi nu a nins si nici boscheti nu are

brazi

Continua lafaiala pe bani publici, desi mediul privat strange cureaua din rasputeri pentru a rezista exploziei preturilor si cresterii taxelor. Potrivit unui raport al Curtii de Conturi, primaria comunei Brazi din judetul Prahova a decontat unei firme lucrari de deszapezire a gardului viu desi nu a nins si nu are asa ceva.

„Ca să înțelegeți toți: s-a băgat mâna în buzunarul comunei și s-au scos zeci de miliarde pentru a se crea conjunctura potrivită în vederea cheltuirii banilor noștri…. pe scuturat boscheții. Cine a mai pomenit? Și la plantarea boscheților Curtea de Conturi a găsit cheltuieli supraevaluate… Și la serviciile de administrare Parc Nicolau au fost decontate nejustificat sume de bani… E greu pentru toți în vremurile astea de criză când prețurile s-au dublat, s-au triplat, dar nu pentru toți. Unii sunt mai norocoși, scutură boscheții și pică bani din ei. Mai pică și la popor o dată la 4 ani cate o sacoșă cu cozonac, vin si vopsea de ouă”, a mentionat pe Facebook, consilierul local din Brazi, Iuliu Andrei Dan.