O cladire noua de birouri va fi ridicata langa Tehnopolis

Screenshot_20220327-120427_Earth

Firma ieseana SMP Residence Construct doreste sa construiasca langa Tehnopolis o cladire de cel putin 3 etaje pe un teren de 3700 metri patrati. Momentul proiectul se afla la stadiul de dezbatere publica. Compania si-a propus in acest imobil sa fie functioneze spatii de birouri, comert, servicii si functiuni mixte

De asemenea, proiectul detine căi de acces pietonale şi private, alei pentru biciclisti, spatii de joaca,
parcaje, spaţii plantate. Ca utilizari admise sunt mentionate: funcţiuni comerciale, servicii profesionale, profesii liberale, alimentatie publica, showroomuri de prezentare si spatii de conferinte, cabinete medicale, gradinite/crese, activitati de agrement si sport, cu condiţia să nu genereze transporturi grele, să nu atragă mai mult de 30 autoturisme, să nu fie poluante, şi să nu utilizeze terenul liber al parcelei pentru depozitare şi producţie.

In plus, locuinte de serviciu, cazare in regim hotelier si aparthotel deoarece in vecintatate exista cladiri cu functiunea de locuire colectiva, birouri, comert, servicii medicale, incubatoare de afaceri, servicii de asistenta vamala si un centru expozitional.