O cladire multifunctionala dedicata practicii elevilor va fi construita prin fonduri PNRR in apropiere de Liceul Tehnologic Agricol din Miroslava

Primăria Comunei Miroslava a obținut o finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență în vederea construirii și dotării unei clădiri multifuncționale pentru Liceul Tehnologic Agricol „Olga Sturdza” Miroslava.

Astfel, cu suma de 3.819.182,12 lei vor fi realizate noi spații pentru practica elevilor de la unitatea de învățământ din comuna Miroslava. Noul imobil va fi construit în imediata apropiere a liceului și va avea o suprafață totală desfășurată de aproximativ 400 de metri pătrați.

COMPARTIMENTARE
Clădirea va fi compartimentată după cum urmează:

parter: atelier de practică pentru mica industrie alimentară-gastronomică și spații conexe (vestiar, grupuri sanitare etc.)

etaj: laborator pentru expertiză și control produse alimentare, laborator de informatică, spații conexe (spații de depozitare, spații de ambalare produse) și alte spații funcționale pentru atelier

DOTĂRI
Atât laboratoarele noi (laboratorul pentru expertiză și control produse alimentare și laboratorul de informatică), cât și cele existente în liceu (laboratorul de medicină veterinară și laboratorul de mecanică agricolă) vor fi dotate cu echipamente digitale și de mobilier.

NZEB
Clădirea va fi proiectată și construită pentru a îndeplini standardul NZEB. Acest lucru implică implementarea unor soluții și tehnologii avansate pentru eficienţă energetică, izolarea termică și utilizarea surselor de energie regenerabilă, respectiv achiziția și montarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică regenerabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *