O bucătăreasă de la Spitalul Fălticeni, găsită la pământ în baie, inconştientă, după ce ar fi inhalat vapori de sodă caustică când spăla vasele

TIM Smurd

Femeia, care era angajatFemeia, care era angajată în bucătărie, a curățat înainte nişte oale cu mai multe substanţe speciale pentru degresat. Din primele informaţii, aceasta nu a acuzat stări de rău înainte. Nu după mult timp, a fost găsită căzută de către colega sa.ă în bucătărie, a curățat înainte nişte oale cu mai multe substanţe speciale pentru degresat. Din primele informaţii, aceasta nu a acuzat stări de rău înainte. Nu după mult timp, a fost găsită căzută de către colega sa.

Angajata spitalului din Fălticeni a ajuns la UPU Suceava cu traumatism și inhalare accidentală cu vapori sodă caustică. Pe de altă parte, spitalul din Fălticeni susţine că în bucătărie nu se găsesc produse care conţin sodă caustică. În cauză s-a deschis un dosar penal.

”La data de 18.03.2023, ora 12.55, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată ofițerul de serviciu principal din cadrul IPJ Suceava, cu privire la faptul că la UPU Suceava a ajuns o femeie din Fălticeni, fiind diagnosticată cu ”TCC” și ”inhalare accidentală cu vapori sodă caustică”. La fața locului a intervenit medicul de gardă care i-a acordat primul ajutor. Acesta a fost şi cel care a decis că este nevoie ca femeia să fie transferată la Spitalul de Urgență Sf. Ioan cel Nou, mai notează Suceava Smartpress.