O benzinărie va oferi diferența de bani celor care au cumpărat comubustibil la suprapreț

eso

Eso Petrol, una din benzinăriile care au comercializat motorină și benzină la un preț unitar de 9,99 lei, a anunțat că va restitui cumpărătorilor diferența de bani, pe baza bonului fiscal.

Valoarea carburantului a crescut pe fondul aglomerației de la stațiile de încărcare. După ce autoritățile au îndemnat cetățenii să nu mai stea la cozi, prețul s-a întros la valoarea inițială.

„În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal.

În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat”, au transmis cei de la Eso Petrol.