O asociatie de parinti a demarat o campanie prin care vrea sa cumpere 4 holtere pentru sectia de cardiologie de la Spitalul Sf. Maria

Asociația Părinților Copiilor cu Defecte Cardiace Congenitale a demarat campania ‘‘Holtere pentru Spitalul Sf. Maria”, care a luat naștere din dorința de a fi ajutati atât copiii ce suferă de afecțiuni cardiologice, cât și doctorii ce au nevoie de aparatură pentru a-i putea trata. Campania are scopul de a strânge 12.000 euro până la finalul lui decembrie, bani ce vor fi folosiți pentru cumpărarea a 4 aparate holter care vor fi donate secției de cardiologie pediatrică de la Spitalul Sf. Maria Iași.

Un aparat Holter este un dispozitiv medical portabil, utilizat pentru monitorizarea continuă a activității inimii pacientului pe o perioadă de 24 de ore sau mai mult. Holter-ul înregistrează electrocardiograma (ECG) a pacientului în timp ce acesta își desfășoară activitățile de zi cu zi, permițând medicilor să evalueze modul în care inima funcționează în diverse situații.

„Nu suntem magicieni să-i vindecăm ca prin minune, dar cu puțin sprijin și solidaritate le putem achiziționa șansa către o monitorizare optimă a bătăilor inimii. Din păcate, Spitalul Sfânta Maria din Iași se confruntă cu o lipsă de astfel de echipamente moderne, ceea ce înseamnă că micii pacienți nu beneficiază de aceeași calitate a serviciilor medicale cum ar merita. Acesta este motivul pentru care Asociația ACMIM se angajează să aducă schimbarea. Campania Holtere pentru Spitalul Sf. Maria va fi o oportunitate pentru fiecare dintre noi să contribuim la această cauză nobilă. Fiecare donație, fie ea mare sau mică, va aduce Spitalului Clinic de Urgență Sfânta Maria din Iași mai aproape de achiziționarea holterelor cardiologice de care are atâta nevoie. Cu toții știm cât de prețioasă este sănătatea inimii noastre și cât de important este să avem acces la aparatură medicală de înaltă calitate. Prin donația ta sprijini inimile viitoarelor generații”, au precizat initiatorii campaniei.

𝐀𝐒𝐎𝐂𝐈𝐀Ț𝐈𝐀 𝐂𝐎𝐏𝐈𝐋𝐔𝐋 𝐌𝐄𝐔 𝐈𝐍𝐈𝐌𝐀 𝐌𝐄𝐀
𝐂𝐔𝐈: 26040203
𝐈𝐁𝐀𝐍: RO40BTRLRONCRT00J3668806

𝐁𝐀𝐍𝐂𝐀 𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐈𝐋𝐕𝐀𝐍𝐈𝐀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *