O asistenta medicala din Botosani a murit la Spitalul de Boli Infectioase

Sharing is caring!

Lenuta Buta, o asistenta medicala de la Spitalul Judetean din Botosani s-a stins la varsta de 46 ani in Spitalul de Boli Infectioase Iasi. Desi nu suferea de comorbiditati si era o fire energica fiind pasionata de excursiile montane, asistenta din Botosani a murit inexplicabil aflandu-se in ultimele zile sub tratament cu Remdesivir.

“A urmat tratamentul cu Remdesivir, a avut două rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2. Nu avea comorbidități care să determine o atât de mare imunodepresie sau afectare anterioară încât să putem spune că a avut un teren la care să ne facă să ne gândim că ar putea prezenta o formă atât de gravă. Ea, de la început, a fost internată la Terapie Intensivă”, a spus Carmen Dorobat, manager Spitalul de Boli Infectioase.

Lenuta Buta a fost transferata in urma cu doua saptamani la Iasi si a urcat pe picioarele ei in ambulanta, ba chiar a vorbit tot drumul. Si sotul acesteia a fost infectat si acesta fiind adus la Spitalul de Boli Infectioase Iasi. Acum apropiatii o plang pe Lenuta Buta.

“Iubea oamenii. Iubea muntele. Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la El, lăsându-ne consternați! Încă o victimă COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea pe care o lași în urmă, Draga noastră Lenuța! Dumnezeu să te ierte și să te primească în ceata îngerilor Săi”, a scris un medic pe pagina lui de Facebook.

shares