O armonie florala in prag de primavara, la Pleiada Boutique Hotel (P)

Sharing is caring!

Un nou vernisaj la Pleiada Boutique Hotel. Expozitia este organizata sub custodia lui Hortensiu Aldea, colectionar de tablouri de suflet. Cele 15 lucrari prezinta tablouri de la mai multi artisti aflati in pragul consacrarii in pictura ieseana.

Expozitia “Armonie Florala”, poate fi vizitata pe tot parcursul lunii martie.

Hortensiu Aldea, colectionar: “Este o micro expozitie organizata la initiativa doamnei Morhan, in cadrul Hotelului Pleiada, epozitie care este inchinata zilei femeii de 1 martie, zi care este inglodata in tot felul de sarbatori de acestea comerciale si eu fiind un nationalist am tinut foarte mult pentru ca este o expozitie ce exprima duhul romanesc in pictura. Sunt lucrari pe care le am in colectie de aproximativ 15-20 de ani si care au avut menirea sa puna in valoare o serie de artisti care atunci erau la inceputul lor”.

Culori vii, peisaje florale, toate sunt lucrari inspirate din viata de zi cu zi si din iubirea pentru natura.

Otilia Eva, artist: “Inseamna viata pentru mine, mi-as fi dorit sa spun ca aceste flori minunate sunt din jurul nostru si din viata noastra minunata. Dar sunt multe si din imaginatia mea, pentru ca, din pacate, in jur nici vremea nu ne ajuta, afara astazi chiar a plouat, dar noi venim cu bucurie sa vedem aceasta expozitie. Eu sunt incantata de tot ceea ce pictez, bunicul meu a fost pictor si fara sa imi dau seama am mostenit dragul si iubirea asta de culoare si arta”.

Toti iubitorii de arta sunt asteptati la Pleiada Boutique Hotel, pe tot parcursul lunii martie, pentru a vedea aceasta micro expozitie.

Dora Morhan, manager Pleiada Boutique Hotel: “Dupa lupte seculare care au durat peste jumatate de an l-am convins pe domnul dr. Hortensiu Aldea, acest chirurg binecunoscut in lumea artei sa aduca la Pleiada Boutique Hotel o parte din impresionanta sa colectie. Suntem extrem de incantati ca putem sa prezentam oaspetilor nostri o colectie de tablouri a unor artisti aflati la portile consacrarii si va invitam ca in luna martie sa ne pasiti pragul pentru a vedea o Armonie Florala, pentru ca ce este mai frumos intr-o luna de primavara decat sa vezi cum renaste frumusetea, cum renaste armonia si cum renase frumosul”.

shares