O alta serie de bugetari a intrat in greva

Incepand de astazi Sindicatul National Sport si Tineret a declansat protestele pe perioada nedeterminata fiind solicitata o majorare cu 25 la suta a salariilor.

Din aceasta organizatie fac parte angajatii din cadrul Direcţiilor Judeţene pentru Sport și Tineret, Cluburilor Sportive Municipale, Caselor de Cultură ale Studenţilor, Complexurile Sportive Naţionale, Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor, Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport, Federații Sportive Naționale, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Agenția Națională pentru Sport.

Oamenii se plang ca se zbat în mizerie și sărăcie si au printre cele mai mici din întreg sistemul bugetar. De asemenea, se imputa faptul ca orele suplimentare sunt neplătite, lipsa de personal și condițiile mizere de muncă.

Sindicatul sustine ca sunt sportivi și antrenori care au obținut titluri importante și nu au primit nimic de aproape un an de zile. Angajatii nu-si mai doresc grile, coeficienți si promisiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *