O alta constructie in Dacia sufoca zona si scoate oamenii in strada

stramosilor1

Iesenii care locuiesc in zona Dacia, pe strada Stramosilor, sunt nemultumiti de constructia unui bloc nou, chiar pe spatiul verde din zona. Oamenii sustin ca proiectul imobiliar supraaglomereaza si mai tare zona si distruge calitatea vietii pentru sute de familii.

Liberalul Marius Bodea s-a alaturat oamenilor si declara ca, neregulile existente in planul urbanistic zonal, l-au determinat sa faca tot ce este legal posibil pentru a-i ajuta pe cetateni.

„Sunt mai multe neregularitati pe care le-am gasit deja in planul urbanistic zonal, vom face sesizari la institutiile abilitate. Sincer sa va spun la cele care sunt competente in Iasi, competente cu ghilimele, care au responsabilitate in Iasi si nu au mari asteptari pentru ca sunt mana in mana cu toti. Am vazut niste rapsunsuri halucinante si pe la ISC si pe la Politia Locala, care iti explica, am fost aici si este totul in regula, acestea sunt raspunsurile pe care le primim. Noi nu ne lasam si tot timpul mergem mai departe, scriem la ministere cerem controale incrucisate in alte parti si asa am reusit sa mai blocam abuzurile din alta parte”, a declarat Marius Bodea.

Locul este un spatiu verde delimitat cu gard viu si este fix sub geamurile locatarilor din spatele blocului. Oamenii din imobilul de 4 etaje de pe strada Stramosilor nr. 49 sunt si mai revoltati dupa ce au aflat ca, proiectul la care s-au opus categoric, merge inainte.