Nuntă de vis la Hotel Boutique Pleiada

Sharing is caring!

Viitorii miri si-au dat intalnire la “Nunta de Vis” de la Hotel Boutique Pleiada.  Si pentru ca o petrecere reusita, ramane o amintire de neuitat,  evenimentul a fost unul de 5 stele. Oaspetii au fost alintati cu cele mai alese bucate din noile variante de meniuri iar prezentarea rochiilor de mireasa si a costumelor pentru miri a starnit emotii si aplauze.

“Va multumim dumneavoastra cat si viitorilor nostri miri, mai exact celor care organizeaza anul acesta cel mai important eveniment din viata lor la Pleiada Boutique Hotel, si mai exact singurul hotel de 5 stele din zona Moldovei in aceasta seara am organizat o seara de 5 stele pentru pentru nunta ta si mai ales venim in ajutor oaspetilor nostri in a vedea exact ceea ce inseamna seara seara de vis, seara celui mai important eveniment din viata dumnealor” a declarat Simona Boghean  Nistor – invest manager.

Echipa Pleiada Boutique Hotel este pregatita sa preia sarcinile si grijile specifice organizarii evenimentului din viata dumneavoastra.  Singurul hotel de 5 stele din regiunea Moldovei va sta la dispozitie pentru a sarbatori cu rafinament seara nuntii voastre.

shares