Nume surpriza pregatit pentru banca tehnica a Politehnicii Iasi

Conducatorii Politehnicii se misca rapid dupa rezilierea contractului cu Leo Grozavu si s-au hotarat in privinta noului antrenor care va prelua banca tehnica a echipei inaintea meciului cu FC U Craiova. Desi suporterii au vehiculat numele lui Marius Sumudica, Eugen Neagoe, Liviu Ciobotariu sau Flavius Stoican, conducerea este la un pas sa stabileasca un acord cu fostul jucator de la CFR Cluj, Anthony Da Silva.

Detinator al licentei PRO, acesta a ramas conectat la fotbalul romanesc fiind aproape sa bata palma cu FCSB. Silva a lucrat mai ales în ligile inferioare sau fotbalul amator dupa ce s-a retras.

Excepția de la aceasta a fost la sfârșitul sezonului 2015-16 , când a trecut de la rolul de asistent la interimar la Académico de Viseu FC după ce antrenorul a fost demis. 

În octombrie 2019, Silva s-a alăturat staff-ului compatriotului său Toni Conceição la echipa națională a Camerunului, ca analist video.

Ca jucator, Anthony Da Silva a evoluat la Sandinenses, Chaves, Estrela Amadora, CFR Cluj, Vitoria Guimaraes, Pacos Ferreira si Penafiel.

„În ultimii ani am primit numeroase referințe pozitive despre cum lucrează. Are același spirit de luptător pe care-l etala ca jucător, este foarte preocupat de a se perfecționa, are licența PRO, a învățat de la nume mari ale fotbalului portughez, cu care e prieten. A contat enorm și faptul că vorbește româna și alte limbi de circulație internațională, precum și faptul că a urmărit mereu campionatul nostru, fiind la curent cu tot ce se întâmplă. Eu am încredere că Tony va fi un De Zerbi de România”, a spus Cornel Sfaiter pentru Ziarul de Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *