Nu vor fi probleme cu banii la FC Politehnica Iasi

sabo

Horia Sabo ii asigura pe suporterii ieseni ca face tot ce trebuie ca echipa sa aiba liniste financiara in acest sezon. Directorul general al gruparii din Copou este sigur ca echipa se va califica in play off-ul Ligii 1. Omul care conduce clubul din Iasi crede ca echipa trece printr-un process de omogenizare la finalul caruia vor aparea si rezultatele.

Nici nu imi pun problema, evident. Suntem pe acel drum, ne luptam pentru obiectiv… Se puteau obtine mai multe puncte. Am avut o serie de nereusite, mai trebuie si un pic de noroc cateodata. Adica, la meciul cu Viitorul echipa a jucat bine, colectiv vorbesc. Nu a iesit”, a declarat Horia Sabo, director general FC Politehnica Iasi.

Sabo ii asigura pe suporteri ca Politehnica nu va avea problem financiare in acest sezon si il sprijina neconditionat pe Flavius Stoican.

Echipa functioneaza bine si pentru ca eu fac ce trebuie pentru echipa. Relatia este excelenta, am mare incredere in el, chiar e o relatie foarte buna. Am mare incredere in el si cred ca si el in mine si am mai spus-o la un moment dat, pentru echipa, pentru acest moment fac o echipa cu el”, a completat Horia Sabo.

Nici Stoican nu dezarmeaza si este sigur ca Iasul va urca in clasament.

Jocul ne da sperante. Chiar daca am pierdut acest meci cu Viitorul, am fost o echipa care am controlat jocul in a doua repriza. Important este sa invatam din aceste meciuri. Pana la urma nu statistica este importanta, pentru ca dupa statistica am dominat Viitorul la toate capitolele trebuie sa fim eficienti si lucizi in fata portii, sa facem putine greseli in aparare si e normal ca lucrurile sa fie asa cum ne dorim”, a declarat Flavius Stoican, antrenor FC Politehnica Iasi.

Pauza competitionala este binevenita pentru echipa mai ales ca vor fi apti pentru meciul cu CFR Cluj jucatorii care au avut problem medicale, Mihalache si Badic.