Nu le-au placut munca

Sharing is caring!

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au identificat un tânăr, de 26 de ani, din mun. Iași, un tânăr de 19 ani, din comuna Prisăcani și un tânăr, de 18 ani, din comuna Bârnova, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat din locuință. Totodată, polițiștii au identificat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Prisăcani, bănuit de comiterea infracțiunii de tăinuire.

Din cercetările efectuate de polițiști până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, cei trei tineri, bănuiți de furt calificat, ar fi pătruns într-un imobil nelocuit, aparținând unei femei, din comuna Prisăcani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 27.900 de lei.

Ulterior, cu ajutorul tânărului bănuit de tăinuire, aceștia ar fi transportat și valorificat o parte din bunuri, pe raza mun. Iași.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul de 26 de ani, bănuit de furt calificat și cel de 23 de ani, bănuit de tăinuire, au fost reținuți de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.

Astazi, cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, cu propuneri legale.

shares