Nu lăsa un hoț să-ți strice Crăciunul!

Hot

Zilele acestea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, prin Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității desfasoara campania „NU LĂSA UN HOȚ SĂ ÎȚI STRICE CRĂCIUNUL”, care se va derula până la sfârşitul anului.

Scopul  este prevenirea infracţiunilor și a comportamentelor neadecvate specifice sezonului rece, cu accent pe perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Printre aspectele vizate de politisti sunt : Siguranţa copiilor la colindat, Regimul legal de folosire al articolelor pirotehnice, Prevenirea furturilor din buzunare, autoturisme, locuinţe, Atenţie la consumul de băuturi alcoolice, Conducere pe timp de iarnă, Prevenire acte de violenţă, Cumpărături în siguranţă etc.

Oamenii legii distribuie pliante cu informații utile referitoare la măsurile de siguranţă personală pe care aceștia trebuie să le cunoască şi să le pună în practică în perioada sărbătorilor de iarnă si spera ca recomandările să contribuie să conştientizarea faptului că şi comportamentul nostru determină creşterea siguranţei personale şi în acest sens este necesar să nu neglijăm aspecte care ne pot aduce prejudicii de orice fel.