Noutăți la Agenția pentru Protecția Mediului

Noutăți la Protecția Mediului

Are doar doua luni de cand a preluat functia de conducere a Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi, insa chiar si asa, noul director stie exact ce isi doreste sa faca pentru comunitate. Functionarea retelei de monitorizare a calitatii aerului atat in oras cat si in judet, eficientizarea elioberarii actelor pentru solicitati in mod corect si legal dar si realizarea de campanii de informare si constientizare a populatiei cu privire la problematica protectiei mediului, sunt principalele obiective ale directorului Gheorghe Tataru, pe care urmeaza sa le implementeze in cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi.

Din luna mai a acestui an, Agentia pentru Protectia Mediului Iasi are nou sef. Invitat la emisiunea Invitatul Jurnalului, Gheorghe Tataru a dezvaluit cateva din planurile pe care le are pentru urmatoarea perioada pentru comunitatea ieseana.

Noul sef al Agentiei pentru Protectia Mediului spune ca impreuna cu echipa pe care o are vor elabora un set de materiale informative care sa fie la indemana cetatenilor, atat la sediul institutiei cat si in teren.

Tot la capitolul noutati, Agentia pentru Protectia Mediului Iasi va lansa in curand un proiect cu finantare europeana intitulat : Elaborarea planurilor de manangement pentru siturile Padurea Floreanu Frumusica.