Noul sediu al unei primării din Suceava a fost sfințit de ÎPS Teodosie

primarie-dorna-arini-8-1024x768

foto: suceavalive.ro

Primăria comunei Dorna Arini are un nou sediu. Slujba de sfințire, care a avut loc ieri, a fost oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de un sobor de preoți.

Pe lângă primarul Andrei Mazăre, au participat și deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, precum și primarii Ilie Boncheș, Viluț Mezdrea, Gabriel Danciu, Tudor Zdrob, Dorin Rusu și Radu Ciocan, de la Vatra Dornei, Poiana Stampei, Cârlibaba, Fundu Moldovei, Crucea și Ciocănești, dar și fostul primar al comunei Dorna Arini, Ioan Moraru.

„Este un moment de bucurie pentru Dorna Arini pentru că am reușit să ducem un proiect frumos la bun sfârșit. Această investiție este foarte importantă atât pentru angajații Primăriei, care muncesc aici zi de zi, cât și pentru cetățenii comunei noastre, dar și pentru oaspeții ce ne calcă pragul. Proiectul acesta a început în vara anului 2018, când s-a semnat contractul de finanțare, iar în luna aprilie 2021 a fost semnat contractul de execuție cu firma SC Konlakrys Building din Dorna Arini. Un motiv de bucurie și mândrie pentru noi, întrucât putem realiza cu forțe locale proiecte importante pentru comunitate”, a declarat Andrei Mazăre, primarul comunei Dorna Arini.