Noi proiecte de investiții in comuna Ciurea

Urmeaza un an plin de investitii pentru comuna Ciurea. Potrivit edilului Cătălin Lupu, munca la proiectele vizate a început deja, iar pana la finalul anului multe dintre ele ar trebui finalizate. Acum se lucreaza pentru restaurarea blocurilor de locuinte, iar următoarele proiecte au ca tinta educatia si infrastructura.

Comuna Ciurea se dezvolta. Din 2017 au fost construite si reabilitate 8 unitati de invatamant si au fost asfaltate 20 de km de drumuri. In acest an vor fi implementate noi proiectate dupa ce a fost obtinuta finantarea.

Cătălin Lupu – Primar Comuna Ciurea

„Candidez pentru un mandat 2024 – 2028. Sunt o multime de lucruri pe care le-am facut de cand sunt primar la Ciurea pe care continuăm să le facem. Sunt unele care chiar au început de o săptămână, două lucrari la aceste proiecte de astfel importante pentru comunitate si daca este sa ne gandim cred ca trebuie continuata activitatea echipei de la primarie pentru ca sunt extrem de multe proiecte pe foarte multe direcții de interes. Vorbim nu doar edilitar, vorbim de sanatate, educatie, asistenta sociala, petrecerea timpului, săli de sport si de toate celelalte. Nu doar pe o zona”

Momentan se lucreaza la blocurile de locuinte din comuna.

Cătălin Lupu – Primar Comuna Ciurea

„La blocurile de locuinte si-au inceput de la 14 februarie lucrarile la reabilitarea blocuri din Lunca Cetățuii avem 14 milioane de euro. Lucrarile au inceput si speram pana la sfarsitul anului sa le putem finaliza pe toate si nu am vrea sa intram in iarna. S-a schimbat acoperisul, era de țiglă, oamenilor le facem un foarte mare si mult bine. Pentru ca tigla in exploatare de 30, 35 de ani nu mai e ce a fost, lipsește si-au pus plăci de azbociment, lipesc șarpante, improvizate, neautorizate ca sa nu le plouă în casă. Ei contribuie doar cu răbdare si cu intelegere.”

Următoarele proiecte din comuna Ciurea vizează educația dar și infrastructura rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *