Noi parcuri de joaca pentru copiii din Iasi

Sharing is caring!

Mai multe parcuri de joaca pentru copii vor fi construite anul acesta la Iasi, iar alte cateva zeci vor fi modernizate. In aceastea vor fi montate echipamente de joaca si mobiliar urban. Lucrarile costa aproximativ 12 milioane de lei si vor fi efectuate de trei firme.

Mai multe autorizatii de constructie pentru parcuri de joaca pentru copii au fost emise in luna martie de catre Primaria Municipiului Iasi. Aceastea fac parte din programul municipal de modernizare a 93 locuri de joacă. Pe lista municipalității se află spaţii aflate în toate zonele orașului, printre acestea numărându-se Podu de Piatră, Cantemir, Oancea, Copou, Centru, Tătăraşi, Baza 3, Bularga, Nicolina, Cetăţuia, Mircea cel Bătrân, Alexandru cel Bun, Canta şi Păcurari.

Printre primele autorizații de construcții care s-au eliberat în luna martie este cea pentru parcul din str. Vasile Lupu. nr. 90, unde lucrările de modernizare vor consta în montarea de mobilier
urban și a mai multor echipamente de joacă. Lucrări similare, care au primit autorizația de construire luna trecută, se vor derula și în spațiile de joacă din șos. Natională , str. Milcov, str. Vlădiceni, șos. Păcurari, str. Cetățuia, str. Toma Cozma, șos. Națională.

La această listă se adaugă două locuri de joacă pentru copii din aleea Sucidava, precum și spațiile de joacă din str. Cetățuiastr. Pantei, aleea Tudor Neculai, str. Costache Negri., șos. Păcurari, aleea Sucidava, , pentru toate fiind eliberate autorizații de construire. Lucrarile costa aproximativ 12 milioane de lei si vor fi efectuate de trei firme.

shares