Noi oportunități pentru consolidarea afacerii Antibiotice Iași pe piața internațională

Diplomați ai 28 de ambasade din întreaga lume au vizitat astăzi compania Antibiotice Iași, una din principalele platforme industriale din regiunea de Nord-Est a României, o companie strategică pentru sistemul de sănătate românesc.

Această întâlnire a fost un bun prilej pentru Antibiotice de a prezenta celor 60 de oficiali prezenți, demersurile și planurile ambițioase susținute de-a lungul timpului pentru a se dezvolta pe piețele internaționale.

“Suntem onorați de această vizită pe care o considerăm o oportunitate în vederea dezvoltării si consolidării de parteneriate pe piețele externe. Prin țintele noastre ambițioase de internaționalizare, transmitem pieței că suntem pregătiți să relaționăm pe proiecte privind asimilarea de produse noi, superioare din punct de vedere terapeutic, produse noi cu tehnologii superioare, produse biologice, sau biosimilare și împreună cu parteneri importanți din piața farmaceutică, să reușim o poziționarea strategică a acestora în diferite piețe”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Ambasadori din țări precum Canada, Elveția, Belgia, Danemarca, Spania, Serbia, Austria, Croația, Cuba, Indonezia, Maroc etc. au aflat detalii despre diversitatea și complexitatea activității companiei, despre strategia și obiectivele de dezvoltare durabilă.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!