Noi locuri de munca în Iași

Market-Bucium-1-1

Peste 180 de noi locuri de muncă au fost create cu ocazia inagurarii unei investitii private in cartierul iesean Bucium. Este al doilea astfel de proiect, primul fiind demarat in localitatea ieseana Miroslava, unde si acolo s-au creat peste 140 de locuri de munca. Cu ocazia inagurarii,  clientii pot participa la diverse tombole pregatite.

Cartierul Bucium a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare constanta, fapt pentru care investitorii si-au indreptat atentia pentru demararea unor ample proiecte.

Radu PârleaManager

„Este un proiect de mici dimensiuni insa de o importanta deosebita pentru ca el este unul dedicat familiei, iar daca familia inseamna acasa, Iasul inseamna acasa pentru Iulius.”

Cel de-al doilea proiect a fost inaugurat joi dimineata in Bucium si aduce servicii si produse de larg consum locuitorilor din zona. Vorbim despre 21 antreprenori locali si nationali dar si branduri cunoscute. Cu ocazia inagurarii, clientii pot participa si la diverse tombole pregatite.

Ioana Toșa – director teritoriu

„Ceea ce este cel mai important este un parteneriat valoros prin faptul că avem o viziune aliniată, iar acest magazin este o proba a acestei viziuni aliniate, iar noi vrem să venim mai aproape de comunitatea din cartierul Bucium cu un magazin cu un concept de mari dimensiuni.”

Proiectul include si o zonă verde, cu arbori maturi și plante decorative, ce contribuie la reducerea amprentei de carbon Sunt disponibile 151 de spații de parcare, spații pentru biciclete și stații de încărcare pentru vehicule electrice.