Noi detalii privind compensarea prețului la combustibili: Oamenii vor vedea diferența la pompă

benzina

Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a anunțat că miercuri, cel mai probabil, va fi adoptat actul normativ privind reducerea cu 50 de ani a preţului combustibililor la pompă.

„Sunt discuţii care deja s-au purtat. Există o decizie anunţată în acest sens la nivelul coaliţiei, zilele acestea, cel mai probabil chiar miercuri, în cadrul şedinţei de Guvern, va fi aprobat actul normativ care va reglementa şi mecanismul şi va confirma şi valoarea deja anunţată public de premierul României. Au fost oferite detalii în acest sens. Ca atare, cel mai probabil, iniţiatorii vor fi gata să vă prezinte, după şedinţa de guvern care va aproba această măsură menită să contribuie la sprijinirea mediului privat, dar şi a cetăţenilor afectaţi de fluctuaţia mai degrabă în creştere a preţului carburanţilor în România”, a declarat Dan Cărbunaru.

Șoferii vor vedea reducerea de 50 de bani la pompă.

„Evident că o va vedea şi o va vedea la pompă, aşa cum s-a şi anunţat. Toate benzinăriile care vor aplica acest mecanism vor avea o reducere de 50 de bani la pompă”, a precizat Dan Cărbunaru.