Noapte de pomina pentru un recidivist din Barlad care a fugit cu masina de politisti dupa ce a furat cablu de Internet

accident-politie-noaptea

Un recidivist din Barlad a pus Politia pe jar dupa ce a plecat la furat cabluri. In loc sa le fure pe cele care contin cupru sau aluminiu, barbatul de 31 ani le-a taiat pe cele de Internet, fara nicio valoare de piata intrucat sunt din fibra de sticla. Cu masina plina de cabluri, barbatul a dat peste un echipaj de Politie.

„La ora 23.30, un echipaj de poliție al Secției 7 Poliție Rurală Banca, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 245D, în localitatea Unțești, comuna Bogdănești, a depistat și efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat provizoriu în județul Vaslui, care circula spre drumul european DE 581. Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, încercând să iși asigure scăparea. Autoturismul a fost urmărit și blocat de către polițiști pe un teren agricol, din proximitatea drumului european. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție, pentru efectuarea de cercetări. Totodată, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că barbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis IPJ Vaslui.

Judecatorul a decis arestul preventiv pentru barbat. Acesta reusit sa lase fara internet scoli si institutii iar acum va primi o pedeapsa si pentru conducerea unui autoturism fara permis de conducere.