Nicolae Ciuca si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a anuntat vineri, la o sedinta cu liderii PNL la Sinaia, ca va candidata la alegerile prezidentiale, au declarat surse politice pentru aktual24.ro.

„Prin noi insine am reusit de-a lungul istoriei. Prin noi insine vom reusi sa abordam alegerile din 2024 si sa le castigam. Sa dam Presedintele Romaniei. Pentru ca nu exista alta solutie pentru dezvoltarea Romaniei.

Suntem aici sa stabilim strategia si directia. Avem nevoie ca pe baza acestor valori sa ne asumam obiectivele. Pentru indeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie si un plan. Trebuie sa dezvoltam propriile obiective”, a declarat Ciuca la Consiliul National al PNL.

”Din punct de vedere politic cred ca am fost suficient de rabdatori si va cer sa avem in continuare capacitatea de rabdare la guvernare si atitudinea fata de campania electorala si competitia pentru 2024”, a completat liderul PNL.

”Noi ne tot asumam echilibrul si responsabilitatea din partea PNL, dar nu fara ca ceilalti sa tina cont de aceasta onestitate si trasatura de caracter pentru ce inseamna stabilitatea Romaniei si exercitarea actului de guvernare. Sigur ca vom fi mereu responsabili si echilibrati ca asa suntem noi. Dar nu vom accepta altceva decat tot responsabilitate si onestitate de la orice partener.

Avem cea mai buna echipa de ministri care s-a angajat sa faca treaba. Nu e deloc simplu. Si-au indeplinit obiectivele. Important e ca am avut si avem puterea sa spunem ce am facut bine, sa putem spune ce nu am indeplinit. Asa e si intr-o familie, acasa, spui onest ce ai facut bine si ce nu ai reusit. Trebuie sa ai puterea sa recunosti, sa indrepti, sa treci mai departe. Acelasi lucru sa il facem si cu programul de guvernare”, a mai spus Ciuca.

In urma cu doua saptamani, Nicolae Ciuca a fost intrebat, la TVR Info, daca va candida la alegerile prezidentiale de la anul.„Nu am raspuns niciodata la aceasta intrebare si vreau sa o clarific pentru totdeauna. Ne concentram pe obiective, pe ce avem de facut pentru tara. Mi se pare absolut nesolositor sa se intre intr-o campanie in momentul de fata”, a raspuns Ciuca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *