Nicolae Ciuca: „Până la 31 decembrie trebuie semnate toate contractele pentru Autostrada Moldovei!”

ciuca

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, alături de vicepremierul Sorin Grindeanu au participat la semnarea contractului între CNAIR și compania Pizzarotti pentru execuția Lotului 1 al Autostrăzii Ploiești-Buzău (secțiunea A7).

„E un moment care începe să devină uzual. În urmă cu câteva zile a fost semnat primul contract pentru lotul Ploiești – Buzău. Apreciez că este foarte important să asigurăm acest ritm de coerență derulării întregului program, pentru că obiectivul asumat pentru anu acesta e ca până pe 31 decembrie să fie semnate toate contractele pentru Autostrada Moldova. E un proiect așteptat de foarte mult timp de români și e datoria noastră să asigurăm că tot ceea ce înseamnă așteptările populației, cât și asumarea din partea guvernului se va realiza”, a spus Nicolae Ciucă.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a precizat că este al doilea contract dintr-un total de 13.

„În cazul contractului de față vorbim de aproximativ 1,5 miliarde de lei fără TVA, de 21 de kilometri de autostradă și de un termen de execuție de 20 de luni. Mă aștept ca cei care au câștigat să înceapă să lucreze pe teren. Să vă țțineți de termenele contractului”, a precizat Sorin Grindeanu.