Nicolae Ciuca i-a reconfirmat pe Costel Alexe si Mihai Chirica la alegerile din 2024 si a promis Sala Polivalenta la Iasi

In ciuda dosarelor penale ale presedintelui Consiliului Judetean si a primarului Iasului, Nicolae Ciuca a spus aseara la Iasi ca sondajele ii recomanda pe cei doi sa candideze pentru noi mandate.

„Ca orice partid politic, facem sondaje. Ambii în sondaje sunt la procente care îi recomandă pentru susţinerea să candideze în viitoarele alegeri”, a precizat preşedintele PNL. Acesta a adaugat ca se va progresele administratiilor liberale.

„M-am bucurat să revin astăzi la Iaşi, aici unde, în doar câteva luni de la ultima vizită, se văd progresele făcute de administraţiile liberale. Am discutat, alături de colegii din conducerea filialei şi de primarii liberali, despre dezvoltarea pe termen lung a judeţului, dar şi a întregii regiuni”, a mentionat seful liberalilor.

Nicolae Ciuca a promis că hotărârea de guvern care va aproba indicatorii tehnico-economici pentru noua Sala Polivalentă din Moara de Vânt va fi adoptată în două săptămâni de catre Executiv. „Este un obiectiv pe care PNL și l-a asumat și trebuie să îl realizăm”, a precizat Ciuca.

Seful liberalilor a mai adaugat ca PNL va sustine proiectele mari ale regiunii. „Autostrăzile A7 și A8 sunt, de asemenea, investiții-cheie, care vor aduce resurse, noi afaceri private și locuri de muncă pentru toată regiunea de Nord-Est a României, iar Partidul Național Liberal va sprijini toate aceste proiecte la guvernare„, a completat presedintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *