Nicolae Badea, atac la Mihai Chirica: ”Am auzit de Coana Chirița, dar nu de Chirica”

Fostul președinte al lui Dinamo, Nicolae Badea, l-a atacat pe primarul Iașului, Mihai Chirica, într-un interviu în care a discutat preponderent despre problemele ”câinilor”.

Lui Badea nu i-au picat bine declarațiile făcute de Chirica, în care edilul Iașului spune că dinamovistul l-ar fi trimis pe Horia Sabo către Poli Iași.

”Am citit un interviu cu primarul Iașiului, Chirica. Și vorbea despre experiența lor nefericită cu Horia Sabo, „pe care ni l-a trimis Nicolae Badea”. Eu nu-l cunosc personal pe domnul Mihai Chirica, nu mi-am permis să vorbesc niciodată despre persoane pe care nu le-am cunoscut. Dânsul cum își permite? E adevărat că mă știu cu Horia, dar nu l-am propus și nu l-am trimis eu la Iași, să fie clar. Și încă ceva!  De la Iași eu îl cunosc doar pe Andrei Cristea, pe care l-am avut jucător la Dinamo. Eu doar cu el vorbesc. Am mai auzit de Coana Chirița în Iași, dar nu de Chirica. Spunea la un moment dat că jucătorii lui Poli „să pună mâna și să joace fotbal”. Păi ăsta-i henț, stimabile!”, a spus Badea, într-un interviu acordat GSP.