Ni se pregateste ceva! Afterhills 2019, in blocstarturi

foto_afterhills

Editia din acest an a Festivalului Afterhills este asteptata de toti cei care stiu ca evenimentul este un prilej excelent daca vrei sa te distrezi ca la carte cu cea mai buna muzica de la noi si din topurile lumii. Cofondatorul Afterhills, Ovidiu Biber, a declarat ca pregatirile de la Dobrovat sunt pe ultima suta de metri iar marea deschidere va avea loc vinerea aceasta, de la 16.00.

„Suntem foarte, foarte aproape. In momentul asta, vin in Dobrovat tir dupa tir, foarte multe echipamente. Spre deosebire de primii doi ani, anul acesta avem cel mai mult set-up de pana acum. Daca ar fi sa adunam anii trecuti la un loc, construim mai mult decat in cei doi ani. Festivalul va arata foarte plin, foarte frumos si foarte colorat.” a declarat Ovidiu Biber, cofondator Afterhills.

Ediția de anul acesta va fi împărțită în două mari segmente: primul este weekendul 23-25 august, în timp ce al doilea va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie.

„Incepem de vineri dupa-amiaza cand deschidem festivalul. Pe la ora 16.00, ne asteptam la cel mai mare flux de oameni care o sa vina spre Dobrovat. In primul weekend, vor urca pe scena Rita Ora, Don Diablo sau Rehab, pentru prima data in Romania. Doar vineri, in prima zi de festival, vom avea 3 DJ din top 50 mondial.”, a adaugat Ovidiu Biber.

Toata saptamana viitoare, festivalul va fi deschis iar serile vor fi pline de activitati de la vizionare de film in aer liber la stand-up comedy.