Neamt | Un pilot este acuzat ca a agresat o adolescenta in timpul unui zbor de agrement

Politistii din judetul Neamt au deschis o ancheta dupa ce, un pilot in varsta de 48 ani a fost acuzat ca a agresat o adolescenta de 14 ani, in timpul unui zbor de agrement, facut cadou de parintii tinerei. Dupa momentul decolarii de pe aerodromul din Dumbrava Rosie, pilotul i-ar fi facut avansuri adolescentei dupa ce a mangaiat-o pe picior si a incercat sa o sarute.

„Avea casca pusă cu microfonul, i-a dat casca jos, iniţial, să o pupe pe gură. Să o întoarcă. Între timp, pusese şi mâna după ea. Deci era cu mâna după ea să o tragă spre el, să o pupe pe gură. A început să o mângâie pe picior“, a declarat mama tinerei. Aceasta a aflat de la copila despre experienta traumatizanta prin care a trecut in timpul zborului.

Dupa ce a fost abordat de parinti, pilotul le-a transmis ca fata a inteles gresit gesturile sale si de fapt a incercat sa o felicite de ziua ei.

„Urmare a sesizarii, politistii din cadrul IPJ Neamt au demarat cercetarile pentru verificarea aspectelor sesizate si luarea masurilor legale”, a precizat Dimitrie Mocanu, Purtator de Cuvant IPJ Neamt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *